Blog

Sep09

MARBELLA | CABOPINO

‘een groene haven van rust’

MARBELLA | CABOPINO
Wandelen door de pittoreske haven of door de beschermde duinen. Ontspannen op de groene golfbaan. Het kustplaatsje Cabopino bied de unieke kans om de drukte van Marbella stad of Puerto Banus te ontvluchten. Gelegen in het uiterste oosten van Marbella en op korte afstand van het Internationale vliegveld Malaga, ligt Cabopino, een groene haven van rust. 
 
Hier vind je eindeloze witte zandstranden met een grote variëteit aan restaurants, barretjes en chirinquitos. Daarachter ligt het beschermde natuurpark met aangelegde wandelpaden tussen de zandduinen, afgewisseld met dennenbomen door het groene glooiende landschap. Tussen al dit groen ligt de uitdagende golfbaan van Cabopino Golf met schitterende uitzichten op de haven, het beschermde duingebied en de blauwe Mediterrane Zee. 
Het onlangs geopende restaurant/bar ‘Döss’, onderdeel van de ‘Da Bruno’ keten, bied hier ook in de avonduren de nodige entertainment. 
 
Cabopino leent zich dan ook uitstekend als investering voor een tweede woning of verhuurobject. Een van de onlangs gelanceerde projecten in Cabopino is ‘Venere Residences’. Een boutique-project van 44 luxueuze appartementen en penthouses mooi genesteld tussen de beschermde dennenbomen van Artola Cabopino.
 
Deze ruime en lichte appartementen zijn voorzien van alle hedendaagse luxe. 
Door een naadloze verbinding tussen binnen en buiten, vormen de lounge en de terrassen één ruime leefruimte. 
De gemeenschappelijke tuin en zwembad bieden nog meer mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van de Mediterrane levensstijl.  
Daarnaast is er ook nog een social club/ lounge, fitness en volledige Finse sauna. 
 
De appartementen zijn er al vanaf 123 m² interne oppervlakte, hebben 2, 3 of 4 slaapkamers, en de prijzen starten vanaf €430.000.
Daarbij beschikt elke woning ook nog eens over 2 parkeerplaatsen en een bergruimte van ca. 9 m².
 
Kortom, een uitgelezen kans om met zekerheid een plek te reserveren die ‘the best of both worlds’ bied: de gezellige drukte van Marbella, het vliegveld van Malaga en…...
de gezellige haven met een keur aan restaurants en barretjes, de familie- vriendelijke stranden, wandelpaden tussen de duinen en de golf faciliteiten. 
Allemaal aanwezig voor een geslaagd verblijf in dit wondermooie mediterrane gebied.
CABOPINO wacht op u.
 
Neem contact op met ons Marbella kantoor. 
Onze adviseurs staan u graag te woord.
 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
+34951219638

Aug23

SPAIN | NEW MORTGAGE REGULATIONS 2019

SPAIN | NEW MORTGAGE REGULATIONS 2019

 

On June 16 2019 a new mortgage law came into effect. A substantial change in the form and process of obtaining mortgages in Spain is generated. Until the entry into force of this law, banks usually agreed the conditions of mortgage loans directly with its customers. In the event of approval this was presented to the client by a document which was normally signed at the notary in the same appointment as the transfer of the title deeds. So, the acceptance of the mortgage conditions by client was done at 'completion’. This way of “mortgage approval” has resulted into cases in which the banks made last-minute modifications which forced clients into signing not prior approved conditions. To solve this, the new law raises that the client signs the acceptance of the mortgage conditions with a sufficient period of time (10 days) before the end of the purchase process at the notary. How does it work? The bank and client (or legal representative) must attend to the notary with a term of 10 days in advance, to formalize the deed of acceptance of the conditions of the loan. So, the client signs 3 notarial deeds 1 Deed of acceptance of the mortgage 2 Deed of the sale 3 Deed of the mortgage

Aug22

Annual Ibiza War Child Charity Dinner 2019

PERSBERICHT

Annual Ibiza War Child Charity Dinner 2019

Op 18 juni vond op Ibiza voor de tweede keer het door Tom Berkhout (Wealth Management Partners) & Mavi Verberne (RESA VICTORIA International Real Estate) georganiseerde War Child Charity diner plaats. In een zeer unieke setting verzorgden Michelin Chefs Soenil Bahadoer (De Lindehof**), Edwin Vinke (de Kromme Watergang**) en hun teams geheel belangeloos negen gangen voor een groep van ongeveer honderd gasten. War Child’s ambassadeur van het eerste uur, Marco Borsato, vertelde waarom hij zich al 20 jaar met zoveel passie voor War Child inzet. De avond werd gehost door Michael Pilarczyk en veilingmeester Junior Zegger.

De hoofddoelstelling van deze avond was het ondersteunen van een innovatieve lesmethode, dat door War Child en internationale projectpartners is ontwikkeld: Can’t Wait to Learn. Via deze methode kunnen kinderen spelend leren, dankzij educatieve spellen op tablets. Zo leren zij op een flexibele, effectieve en innovatieve manier rekenen en lezen.

Door donaties, tafelverkoop, maar met name de opbrengst van een veiling is er een bedrag opgehaald van EUR 222.300. Dit is ruim twee keer zoveel als waar de organisatie op had gehoopt.

Over War Child

Wereldwijd groeien er miljoenen kinderen en jongeren op in conflictgebieden, met alle gevolgen van dien. Zij leven vaak in angst, zonder bescherming, en volgen soms jarenlang geen onderwijs. War Child biedt kinderen in conflictgebieden in veertien landen psychosociale steun, bescherming en onderwijs. War Child leert hen weer vertrouwen in zichzelf te krijgen en hun heftige ervaringen een plek te geven. Zodat kinderen uitzicht krijgen op een betere toekomst. Want een kind hoort niet thuis in oorlog. Nooit.

Over Soenil Bahadoer

SVH Meesterkok Soenil Bahadoer** is al ruim 24 jaar chef / eigenaar van restaurant De Lindehof in Nuenen. Met zijn Surinaams-Hindoestaanse roots kookt Soenil sinds 2015 twee sterren. De basis is de simpele maar smaakvolle keuken van zijn moeder gecombineerd met klassiek Franse technieken die Soenil opdeed tijdens zijn werkzaamheden bij gerenommeerde restaurants in Nederland en België. (onder andere Cees Helder***).

Over Edwin Vinke

Edwin Vinke** is al ruim 25 jaar chef en eigenaar van restaurant De Kromme Watergang in Hoofdplaat.
De keuken van Edwin is gebaseerd op de zilte en aardse smaken die in Zeeuws-Vlaanderen gevonden worden. De lijnen tussen de producten (producenten) en de keuken worden zo kort mogelijk gehouden.

Beide chefs staan erom bekend dat ze op zeer regelmatige basis belangeloos hun medewerking verlenen aan charity projecten.

Partners

Partners van dit event zijn onder andere: Chopard, Armada Music, Armin van Buuren, Martin Garrix, Hï Ibiza, Pernod Ricard - L’Orbe, Perrier Jouet Belle Epoque Blanc de Blancs, Tanit Beach, Wijnkoperij Okhuysen, Makro, Persian Caviar, Le Nouveau Chef, Verberne Audiovisueel, QL Hotels, OFYR, Waterdream, Sublimotion, Special Pixels, Nice to Meat, Nespresso, Jan van As, D1RT, Tony Perez, Ibiza Transport, Hotel President Wilson, De Oestercompagnie, Dj Eno-C, Hans Stroeve, Grand Hotel Montesol Ibiza, The Holland Boat, Landgoed De Roode Koper, Hotel TwentySeven, Drukkerij RAD, Ajax, Crawfield, Hotel de Bloemenbeek, Restaurant Bougainville, Sir Joan Hotel, W&G Brinkhorst.

Wilt u meer informatie over het War Child Ibiza Diner of meer beeldmateriaal dan kunt u zich wenden tot:

Marleen ter Haar Romeny | War Child Holland
+31623000101
Mavi Verberne | Organisatie
+34722420270
Tom Berkhout | Organisatie
+41795365347

 

Aug22

HUREN OP IBIZA

HUREN OP IBIZA

Het team van RESA VICTORIA krijgen dagelijks aanvragen, vanuit alle hoeken van Europa, voor woningen met een verhuur vergunning. Helaas zijn die vandaag de dag erg schaars, en woningen die te koop staan zijn vaak hoog geprijsd.

We hebben daarop uiteraard naar mogelijkheden gezocht om onze klanten toch van dienst te kunnen zijn en (jazeker…, vol trots) een antwoord gevonden (en daarmee ondertussen ook al vele klanten blij mogen maken). Een mogelijkheid in de vorm van een nieuw appartementen complex in Cala Llonga, dat voorzien is van een toeristen vergunning. Zo’n vergunning betekent namelijk dat deze appartementen verhuurd kunnen worden in de zomer maanden.

Momenteel wordt dit voormalige hotel van top tot teen onder handen genomen en zal het, naar alle waarschijnlijkheid, eind oktober / begin november 2019 worden opgeleverd. 

28 appartementen met slaapkamer, keuken en badkamer. Enkele units hebben daarnaast ook nog een eigen terras en of dakterras of een tuin. Tevens is er, voor de persoonlijke spullen, een storage.

Het complex is vergelijkbaar met een 4 sterren accommodatie en is van alle gemakken voorzien: eigen parkeerplaats, 24 uur receptie, conciërge-service, spa en gym en… uiteraard een zwembad.

Het strand van Cala Llonga ligt er bij wijze van spreken om de hoek, op een paar minuten lopen en  er zijn talloze, ontzettend leuke, winkels, boetiekjes en restaurantjes. Tijdens de zomermaanden zijn er ook nog diverse activiteiten zoals marktjes, evenementen voor het goede doel op Ibiza en live muziek.

En het allermooiste komt nog; de verhuur van deze appartementen wordt verzorgd door een gespecialiseerd bedrijf, en als eigenaar hoef je hier dus helemaal niet naar om te kijken. De boekingen worden geregeld, de check in en check uit, de schoonmaak en…, last but not least, de betalingen.

Dit complex heeft ook nog eens een lage instap: reserveren is mogelijk voor 30 dagen, tegen een kleine aanbetaling van € 2.000,- (die terug wordt betaald mocht een koper er toch vanaf willen zien).

Er zijn nu nog enkele (helaas..., alweer de laatste) units beschikbaar v.a. € 385.000,-

Meer info ? Neem dan contact met ons op! 

+34971304214 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Ook in Marbella en omgeving hebben wij woningen te koop/huur. 

+34 951 219 638

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.